Team

dr. Bart Derre is managing partner bij The BEE en een gepassioneerde, ervaren professional met een bewezen staat van dienst van meer dan 25 jaar in het leiden van strategische initiatieven, het ontwerpen van L&D trajecten en het begeleiden van startende ondernemingen. Hij combineert praktijkervaring met academisch werk op het gebied van ondernemend onderwijs en is tevens directeur van HOGENT E-LAB (Center of Entrepreneurship). In Gent heeft hij verschillende ondernemend onderwijsprogramma's ontworpen, gestart en beheerd. Bart combineert zijn docentschap met een postdoc onderzoek aanstelling aan de Technische Universiteit Eindhoven waar hij een PhD op het thema van ontwerpen van effectief ondernemend onderwijs behaalde.


Luc  Vandingenen is partner van The BEE Ltd. en was medeoprichter en -eigenaar van BTI Studios, een multionationaal audiovisueel lokalisatiebedrijf, waar hij 19 jaar mee aan het roer stond. Vandaag leidt hij The Bee en is hij als docent en curriculumvoorzitter KMO management verbonden aan het departement Bedrijfsmanagement van HOGENT.


Koen Smets is partner van The BEE en werkt al meer dan 25 jaar met cliënten in de privé- en openbare sector als managementadviseur in het domein van organisatieontwikkeling en verandermanagement. Daarbij combineert hij concepten uit de organisatieleer met inzichten uit de (gedrags)economie. Koen is burgerlijk ingenieur van opleiding en startte zijn carrière in de ontwikkeling van software en hardware in de telecommunicatie-industrie. dr. Jimme Keizer is partner en parttime Assistant Professor bij de vakgroep Industrial Engineering & Innovation Sciences van de Technische Universiteit Eindhoven. Tussen 2006 en 2016 combineerde hij zijn werk aan de EUT met een volledig lectoraat Innovatie & Ondernemerschap aan de vakgroep Commercieel en Financieel Management van de Zuyd Hogeschool in Maastricht. In deze rol was hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitrol van ondernemerschapsprogramma's in verschillende afdelingen. Hij is gepromoveerd in Organisatie- en Bedrijfspsychologie. Gedurende meer dan 25 jaar gaf hij les in bachelor, master en post-graduate cursussen in ondernemerschap, innovatiemanagement, risicomanagement en ontwerpmethodologie.