Bart Derre is een gepassioneerde ervaren professional met een bewezen track record van 25+ jaar in het leiden van strategische initiatieven, het ontwerpen van ondernemende organisaties en het begeleiden van ondernemende startups. Hij combineert praktijk en academisch werk op het gebied van ondernemerschapsonderwijs en is tevens directeur van het HOGENT E-LAB (Centrum voor Ondernemerschap). In Gent ontwierp, startte en beheerde hij verschillende programma's voor ondernemerschapsonderwijs. Bart combineert het lesgeven met een PhD onderzoeksproject aan de Technische Universiteit Eindhoven dat zich richt op het ontwerpen van effectief ondernemerschapsonderwijs. Hij hoopt dit project eind 2021 af te ronden.

Luc Vandingenen is partner van The BEE Ltd. en was medeoprichter en -eigenaar van BTI Studios, een multionationaal audiovisueel lokalisatiebedrijf, waar hij 19 jaar mee aan het roer stond. Vandaag leidt hij The Bee en is hij als docent verbonden aan de vakgroep Bedrijfsmanagement van Thomas More waar hij o.a. Entrepreneurial Management doceert.


Koen Smets is partner van The BEE en werkt al meer dan 25 jaar met cliënten in de privé- en openbare sector als managementadviseur in het domein van organisatieontwikkeling en verandermanagement. Daarbij combineert hij concepten uit de organisatieleer met inzichten uit de (gedrags)economie. Koen is burgerlijk ingenieur van opleiding en startte zijn carrière in de ontwikkeling van software en hardware in de telecommunicatie-industrie.Dr. Jimme Keizer is partner en parttime Assistant Professor bij de vakgroep Industrial Engineering & Innovation Sciences van de Technische Universiteit Eindhoven. Tussen 2006 en 2016 combineerde hij zijn werk aan de EUT met een volledig lectoraat Innovatie & Ondernemerschap aan de vakgroep Commercieel en Financieel Management van de Zuyd Hogeschool in Maastricht. In deze rol was hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitrol van ondernemerschapsprogramma's in verschillende afdelingen. Hij is gepromoveerd in Organisatie- en Bedrijfspsychologie. Gedurende meer dan 25 jaar gaf hij les in bachelor, master en post-graduate cursussen in ondernemerschap, innovatiemanagement, risicomanagement en ontwerpmethodologie.