Het team

Bart Derre

Managing partner, is licentiaat medisch-sociale wetenschappen. Hij volgde de bijkomende opleidingen ‘Kwaliteitszorg in de gezondheidszorg’ (Ehsal, 2002) ‘Kwaliteitsdeskundige van diensten’ (Centrum voor Kwaliteitszorg, 1999) en de langlopende managementopleiding ‘KMO-Challenge’ (Vlerick, 2007).

Hij begon zijn managementcarrière in 1998 bij het AZ Zusters van Barmhartigheid als kwaliteitscoördinator en werd vervolgens wetenschappelijk medewerker (doctoraatsbursaal) aan de Universiteit Gent.

In 2000 startte hij zijn eigen studie & adviesbureau Dercon Consulting, dat gespecialiseerd is in zowel strategisch als quality management. De laatste jaren werd naast kwaliteitsmanagement bijzondere aandacht besteed aan innovatiemanagement. Innovatie en kwaliteitsmanagement 'are both sides of a coin'. Zowel KMO -als gezondheidszorgorganisaties doen beroep op onze kennis en kunde.

Bart is lector ondernemerschap, strategisch en quality management aan de Hogeschool Gent, faculteit Bedrijf & Organisatie.

Hij begeleidt eveneens ondernemers aan de Vlerick Leuven Gent Management School in het kader van de opleiding ‘KMO-challenge’.

Als lid van de Vlerick Alumni en de ‘Harvard Business Review Adivsory Council’ blijft Bart op de hoogte van de nieuwste managementtrends.

Bart Derre

"Supporting business excellence by measuring performance"

Hilde Dereepere

Partner, is vroedvrouw en volgde een bijkomende Kaderopleiding in de gezondheidszorg.

Hilde is verantwoordelijk voor de divisie Dercon Healthcare.

Dercon Healthcare omvat zowel een groepspraktijk thuisverpleging als een zelfstandige vroedvrouwenpraktijk

Hilde Dereepere

… Medewerkers?

Naargelang de aard van de opdracht werkt Dercon Consulting met zelfstandige medewerkers. Dit biedt de mogelijk om steeds up to date dienstverlening aan te bieden.