It's all about entrepreneurial learning...

In organisaties maakt het organisatiegedrag van medewerkers het verschil. Maar dat organisatiegedrag niet enkel door de context maar ook door de kennis, attitude en skills van de individuele medewerker beïnvloed.

In organisaties worden heel L&D interventies aangeboden maar op het eind van de dag telt enkel gewijzigd organisatiegedrag op de werkvloer!

De omgeving staat niet stil, veranderingen gaan razendsnel. Skills en kennis moeten voortdurend bijgespijkerd worden. Ga voor een pull in plaats van een push L&D strategie en zorg dat medewerkers hun ondernemend leerproces zelf in handen nemen. Stimuleer met andere woorden het zelfregulerend ondernemend leren!

Medewerkers leren niet enkel cognitief in een klas maar evenzeer sociaal-emotioneel op de werkvloer. Stimuleer het cognitief-sociaal en emotioneel activity-based op de werkvloer.

Niet enkel de medewerkers maar in het bijzonder het management en de leidinggevenden hebben op nood aan high-impact ondernemend leren. Het managen en leiden van Ondernemende Organisaties is een complexe uitdaging! Geef het voorbeeldgedrag en neem uw ondernemend leerproces in handen.

The BEE is dé expert partner om ondernemend leren aan te zwengelen...

The BEE heeft de laatste 5 jaar een 'evidence-informed' methodologie ontwikkeld en in organisaties uitgetest, dat L&D combineert met gedragsinterventies om het ondernemend leren effectief aan te zwengelen én het organisatiegedrag op een duurzame wijze te wijzigen.

Onze partners hebben allemaal ervaring en expertise in het ontwerpen en aanbieden van ondernemerschapsonderwijs. Theorie én praktijk, ze weten wat werkt op de vloer!

Onze focus ligt op het ontwerpen en aanbieden van ondernemende 'evidence-informed' acivity-based leertrajecten voor het management en leidinggevenden.

Ontdek onze unieke, wetenschappelijk onderbouwde design features van deze opleidingen...

Contacteer ons vrijblijvend voor een kop koffie. Wij vertellen u graag de theorie én de bedrijfscases waar wij ondertussen toegepast hebben.

Ga aan de slag met The BEE en ontwerp effectieve L&D die ondernemend gedrag aanzwengelt...